Jumaat, 24 September 2010

Entry bosan.

When grass is greener on the other side. Pernah dengar tak kata-kata tu, bila kita rasa what other people have is better and much, much more better. We will intend to have the same.Tapi aku tak lah maksudkan jiran aku ada tv besar gedabak dan aku pun nak jugak, atau langsir yang jiran aku ada yang sarat dengan segala mak nenek manik and all the glittering. No..., no.., bukan itu, it's just everyday you woke up and do every routine, it's just like another yesterday over and over again.

Nampak sangat my life is sooooo...boriing.. need something new to do.Sesuatu yang lain dari kebiasaan, belajar menyelam ker, bukak gift shop ker(sapa nak bagi modal, sila angkat tangan).Belajar memandau kerrr, yang ni aku nak sangat-sangat, tensen jer dok tengok Gen-2 kaler biru tu parking kat garaj, tangan aku dah gatal-gatal, tapi tukang ajar sibuk manjang. Kalau dah tau bawak keta tu panjang sikit langkah aku kan.Wah...tambah-tambah anak2 cuti sekolah kan. Oh, air liur dah meleleh aja, bila teringat kalau gi shopping boleh belek barang lama-lama.Tak ada orang tarik-tarik tangan suh cepat-cepat. Hukhukhukhuk....

2 ulasan:

monas2petronas berkata...

aah alia, life is so boring, bgn pagi kerja, balik masak, tido lagi bgn lagi :(..sbb tu taleh nak apdet panjang2..hahaha

aliadijamina berkata...

Haha..., win . Memang bosan kalau asyik ulang benda yang sama, kehidupan yang terpengap nama dia.

Alia's guest book