Jumaat, 6 Mac 2009

My Ten Birthday wish........

satu....
Hmmmm...kek chocolate cheese yang tersangat ler sedapnya...kalau boleh yang sampai menjilat pinggan ler punya sedap...kekekekke

Dua....
Flower from my hubby, nak red rosses 100 kuntum...mau bankrap laki aku...

Tiga...
Duit nak gi shopping sesuka hati ku....hmmm macam ler nak shopping sangat last2 bawak balik barang dapur jer...hehehhehe

Empat...
Tajaan pakej perlancongan..semua ditanggung(ada sapa rasa nak bagi?).

Lima....
Sambut birthday kat taman bunga, picnic ngan suami dan anak-anak.

Enam....
Mengharapkan kesihatan yang berpanjangan untuk diri, suami dan anak-anak.

Tujuh....
Buat kenduri doa selamat .....doakan kesejahteraan semua orang, harap keamanan kita akan berkekalan..

Lapan........
Peluang untuk bukak perniagaan sendiri..My own cafe...

Sembilan........
Be a good mother and wife.

Sepuluh...
Peluang untuk menambah ilmu dunia akhirat............

And that is all, my ten birthday wishes..yang ni sebenarnya tag dari Farah mommy otai...
Harap berpuas hati yerrrrrrrrr....

2 ulasan:

Redynne berkata...

liaaaa....

aku pun soka nak bukak cafe... idea sumer dh ade dlm paler hotak.. capital je yg kureng niiihh.. hehe

*besh kalo kite jd partner kn?

aliadijamina berkata...

OOOOOOOOO...SEMESTINYA BESHHHHHHH AJERRRRRRR.....

Alia's guest book